®
Gerritsen Adviesgroep

Westdorplaan 44
8101 BG RAALTE
Postbus 122
8100 AC RAALTE
Tel. 0572 - 35 41 79
Fax. 0572 - 35 54 97
info@gerritsenadviesgroep.nl

 

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

Ouder worden

Zeeën van tijd...

Op een dag is het zover. Eindelijk heeft u zeeën van tijd om alles te doen wat u altijd al heeft gewild. Vaker op reis, een lang uitgestelde studie oppakken of uw huis en tuin eens flink onderhanden nemen. Ongetwijfeld heeft u uw eigen ideeën hoe u vanaf uw pensioendatum die vrijheid wilt invullen. Maar pensioen betekent niet altijd meer vrije tijd. Het houdt doorgaans ook een inkomstenverandering in. Een verandering die niet altijd automatisch gunstig uitvalt. Daarom is het verstandig nu al in te schatten hoe uw zaken ervoor staan. Zodat u tijdig maatregelen kunt nemen en straks onbezorgd kunt genieten.

...en zorgen

Het leven kent mooie en donkere momenten. Voor iedereen. Niemand kan zich beroepen op een eeuwig leven op aarde. Wij krijgen allemaal te maken met afscheid nemen van dierbaren. Het afscheid valt altijd zwaar. Verdriet, leegte en geleidelijke verwerking vergen veel van alle nabestaanden. Daarom is het goed om er in betere tijden voor te zorgen dat de zakelijke kant goed is geregeld. Omdat uw hoofd na een overlijden wel ergens anders naar staat.

Het heengaan van dierbaren hoort onvermijdelijk bij het leven. De ogen daarvoor sluiten is begrijpelijk, maar niet verstandig. Daarmee kunt u zichzelf of anderen onnodig extra leed berokkenen. Op een uiterst ongelegen tijdstip. Daarom is het verstandig daarover samen te overleggen. Voor elke situatie gelden speciale wensen en voorwaarden. Een uitvaartverzekering kan daarbij uitstekend op inspelen. Verder kunnen levensverzekeringen en andere voorzieningen de nabestaanden financieel uitkomst bieden. Reden temeer om daar samen op tijd serieus bij stil staan. 
Webdesign: Impres